Pelle Põldma

Pelle on laulja ja laulukirjutaja, kes otsib muusikamaasikul õitsevat järskust, ilu ja kõiki selle omapärasedi vilju. Kogunud kokku valiku säravamaid palasid andis muusik sel aastal välja debüütalbumi “Vabakäik”, millelt kajab vastu suveidülle, naiivset vabadust ja lihtsa poisikese hingevalu. Lähemalt tutvustab Pelle oma albumit ka Elmari stuudios: https://elmar.pleier.ee/podcast/moni-minut-muusikata/152001


Plaadil kuuleb 14 omaloomingulist lugulaulu kitarri ja suupilli saatel. Ka lavalaudadel saadab Pelle oma laule peamiselt akustiliselt. Žanrilises ampluaas kõlab mõjutusi folk, pop, country ja ka rock muusikast. Lisaks muusikale kannab artist oma ideid edasi ka muusikavideotes.

Vaata Pelle muusikavideot: Pelle – Mis sa minuga teed?

Pelle - Mis sa minuga teed?

Youtube: youtube.com/@pelle_poldma

Facebook: facebook.com/pellepoldma.production/

Muu sotsiaalmeedia: linktr.ee/pellepoldma


Kui soovid ka enda tutvustavat postitust Kitarri kodu lehele, siis kirjuta jakob.kitarrikodu@gmail.com. Tutvustuse lisamine on tasuta.

Kirjuta midagi!

%d bloggers like this: