Madis Arvisto

Kitarrist Madis Arvisto mängib ajatuid pop-muusika palu seatuna ühele kitarrile.

Kitarrist Madis Arvisto mängib ajatuid pop-muusika palu seatuna ühele kitarrile. Kõlavad Queeni, ABBA, Michael Jacksoni, George Michaeli, Elton Johni, Phil Collinsi, Bob Marley, Stingi, Madonna jpt. surematud hitid. Vahele pakuvad äratundmisrõõmu ka armastatud filmimeloodiad.

Cancion del Mariachi Madis Arvisto

Madis Arvisto on sündinud 1972.a. Ta on lõpetanud Georg Otsa nimelise Tallinna Muusikakooli elektrikitarri erialal. Madis on tegutsenud kitarriõpetajana alates 1996.aastast, sellest kaheksa viimast aastat Rocca al Mare Koolis. Töötab Tallinna politseiorkestris ja ansamblis Glamband, samuti Dave Bentoni ning Pirjo Levandi saateansamblites. Madis tegutseb ka sooloartistina.

Tico tico Madis Arvisto

Vaata Madise videoid: youtube.com/madisarvisto

Kuula Madise teisi lugusid: soundcloud.com/madis-arvisto

Kutsu Madis mängima: virumuusik.ee/meeleolumuusika/kitarrimangija-madis-arvisto/


Kui soovid ka enda tutvustavat postitust Kitarri kodu lehele, siis kirjuta jakob.kitarrikodu@gmail.com. Tutvustuse lisamine on tasuta.

Post navigation

Kirjuta midagi!

%d bloggers like this: