Pelle Põldma albumi “Vabakäik” avaldamine

Ilmavalgust hakkab nägema üks tore projekt: Pelle Põldma debüütalbumi avaldamine. Loe lisa järgnevast postitusest ja kuula, millest oli juttu, kui Pelle käis Raadio Elmari Päevapüüdja programmis külas: https://elmar.pleier.ee/podcast/moni-minut-muusikata/152001

Pelle projekti valmimisele saad kaasa aidata siin: https://www.hooandja.ee/projekt/vabakaik


Tere armsad inimesed!

Mina olen Pelle – laulja ja laulukirjutaja, kelle leiva toob lauale teenindustöö restoranis Pierre. Mõne aasta vältel olen oma loomingut avaldanud veebiavarustes ja tuttavatele kodus kõrvetatud plaatidel. Nüüd aga, kogunud kokku valiku säravamaid palasid, on aeg välja anda mu esimene terviklik album.


 

“Vabakäik” on akustiline projekt, mille atmosfäärist kajab vastu suveidülle, naiivset vabadust ja lihtsa poisikese hingevalu. Albumil kuuleb neljateist omaloomingulist lugulaulu kitarri ja suupilli saatel. Lisaks on oodata ka muusikavideoid.

Avalikkuse ette ilmub album 2023 aasta märtsis ning ühes sellega jõuavad hooandjateni ka nende valitud kingitused.

Seniks aga kuula minu muusikat YouTubes ja Spotifys ning mu tegemistel hoia pilku peal Instagramis või Facebookis.

Aitäh, et õla alla paned!

Kirjuta midagi!

%d bloggers like this: