Kitarri kodu Patreoni leht

Mis on Patreon?

Patreon on platvorm, kus sisuloojad saavad jagada oma jälgijatega igasuguseid kasulikke ja toredaid asju. Samal ajal on Patreon koht, kus jälgijad saavad toetada sisuloojate tegevust ja nad saavad oma toetuse eest midagi head vastu ka.

Milleks hakata Kitarri kodu Patreonisõbraks?

Kitarri kodu Patreon

Kitarri kodu Patreoni lehele panen üles enda kirjutatud lugude noote ja enda tehtud seadete noote. Kõigil üleslaetavatel nootidel on olemas ka tabulatuur (TAB). Sümboolse summa eest saab hakata Kitarri kodu patreoniks ja siis tekib ligipääs nendele nootidele. Tulevikus plaanin Patreoni lehele lisada ka selliseid videoid, mis avalikult üles ei lähe. Siis on seal lisaks nootidele ja TAB-idele veel eksklusiivset sisu.


Kui Sulle meeldivad kitarri videod, vajuta Youtube’is kindlasti “meeldib” nuppu ja lisa Kitarri kodu Youtube’i kanalile tellimus. Nii saad alati teada, kui Kitarri kodu kanalil on uus video.


Tänan lugemast! Kui Sul tekkis mõni kĂĽsimus, kirjuta julgelt postituse alla kommentaar või võta minuga ĂĽhendust. Kui Sul on ideid, millest võiksin veel kirjutada või muid kĂĽsimusi mulle vastamiseks, siis anna sellest samuti teada.


Head Harjutamist! đź™‚

Jakob

  1 comment for “Kitarri kodu Patreoni leht

Kirjuta midagi!

%d bloggers like this: