Kuidas enda asju märgistada?

Märgistamise nipp, mida teavad vaid vähesed!

Kuidas oma asju märgistada?

Väga tihti ostetakse näiteks sarnaseid jalapinke, noodipulte või muid muusikatarbeid. Jama olukord tekib siis, kui ei tea, kelle oma konkreetne asi on, sest kõik on samasugused. Siin tulebki appi märgistus, mille abil saab lihtsa vaevaga leida õige omaniku.

Mida teha selleks, et leida kaotatud esemeid ĂĽles?

Et kaotatud asjad välja tuleks, võiks juba varakult selleks valmistuda ja enda asjadele panna peale enda märge, et kaaslastega enda vara vahetusse või kaduma ei läheks.

Märgistust teha on lihtne!

Selleks on vaja kleeplinti ja valgendajat. Kõigepealt pane kleeplindi riba sinna, kuhu soovid märgistust teha. Võta just nii pikk riba kui pikk märgistust tuleb. Kirjuta valgendajaga kleeplindi peale märge, mille järgi oma asja alati ära tunned, näiteks oma nimi. Lase valgendajal ära kuivada ja pärast kleebi teine kleeplindiriba sinna peale, et valgendaja ära ei kuluks. Hiljem saad kleeplindi ära tõmmata ja vähese vaevaga liimi eseme pealt ära puhastada (kui peaks jääma üldse midagi).

Lühikokkuvõtte autor: Heikz

Vaata autori teisi kirjutisi: https://www.instagram.com/heikzwordplay/

Kui minu õppevideod Sulle meeldivad, vajuta Youtube’is kindlasti “meeldib” nuppu ja lisa Kitarri kodu Youtube’i kanalile tellimus. Nii saad alati teada, kui Kitarri kodu kanalil on uus video.


Tänan kuulamast! Kui Sul tekkis mõni kĂĽsimus, kirjuta julgelt postituse alla kommentaar või võta minuga ĂĽhendust. Kui Sul on ideid, millest võiksin veel kirjutada või muid kĂĽsimusi mulle vastamiseks, siis anna sellest samuti teada.


Head Harjutamist! đź™‚

Jakob

Kirjuta midagi!

%d bloggers like this: