Suvised kitarrilaagrid 2021

Kas suvised pillilaagrid on Sulle?

Igal suvel toimub mitmeid kitarrilaagreid. Nii on ka sellel suvel, kuigi osad j├Ą├Ąvad ├Ąra.

Selles postituses loetlen selle suve kitarristide suvelaagreid, mille toimumisest tean.

Kui tuleb uut infot uute kitarrilaagrite kohta, siis lisan siia nende kohta infot.

Muusikateater P├╝haj├Ąrvel

Tegemist on v├Ąga toreda projektiga. Laurie Raldolphi muusikateater on ├Ápilastele huvitav ja arendav ning avab pillim├Ąngus uusi huvitavaid aspekte.

Kaks suve tagasi osalesin juhendajana samas projektis Tartu klassikalise kitarri festivali raames, kus lavale sai toodud muusikatetri etendus “Brother John” ehk “Vend Jakob”. Loe minu muljete kohta rohkem SIIT!

Brother John- Laurie Randolph

XIII Kitarri suvekool V├Ásul

Selles laagris olen osalenud ├Ápilasena kahel korral ja m├Álemal korral nautisin kogu laagrit. Tore oli pillim├Ąngu ja ansamblite osa ja vinge oli ka k├Áik ├╝lej├Ą├Ąnu. V├Ąga suure kogemuste pagasiga ├Ápetaja Patricio Zeoli juurde tundi soovitan v├Áimalusel alati minna, kui ta on j├Ąlle eestis.


T├Ąnan lugemast! Kui Sul tekkis m├Áni k├╝simus, kirjuta julgelt postituse alla kommentaar v├Ái v├Áta minuga ├╝hendust. Kui Sul on ideid, millest v├Áiksin veel kirjutada v├Ái muid k├╝simusi mulle vastamiseks, siis anna sellest samuti teada.


Head Harjutamist! ­čÖé

Jakob

Kirjuta midagi!

%d bloggers like this: