Suvised kitarrilaagrid 2021

Miks suvel kitarriga laagrisse minna?

Igal suvel toimub mitmeid kitarrilaagreid. Nii on ka sellel suvel, kuigi osad jäävad ära.

Selles postituses loetlen selle suve kitarristide suvelaagreid, mille toimumisest tean.

Kui tuleb uut infot uute kitarrilaagrite kohta, siis lisan siia nende kohta infot.

Muusikateater Pühajärvel

Tegemist on väga toreda projektiga. Laurie Raldolphi muusikateater on õpilastele huvitav ja arendav ning avab pillimängus uusi huvitavaid aspekte.

Kaks suve tagasi osalesin juhendajana samas projektis Tartu klassikalise kitarri festivali raames, kus lavale sai toodud muusikatetri etendus “Brother John” ehk “Vend Jakob”. Loe minu muljete kohta rohkem SIIT!

Brother John- Laurie Randolph

XIII Kitarri suvekool Võsul

Selles laagris olen osalenud õpilasena kahel korral ja mõlemal korral nautisin kogu laagrit. Tore oli pillimängu ja ansamblite osa ja vinge oli ka kõik ülejäänu. Väga suure kogemuste pagasiga õpetaja Patricio Zeoli juurde tundi soovitan võimalusel alati minna, kui ta on jälle eestis.


Tänan lugemast! Kui Sul tekkis mõni kĂĽsimus, kirjuta julgelt postituse alla kommentaar või võta minuga ĂĽhendust. Kui Sul on ideid, millest võiksin veel kirjutada või muid kĂĽsimusi mulle vastamiseks, siis anna sellest samuti teada.


Head Harjutamist! đź™‚

Jakob

Kirjuta midagi!

%d bloggers like this: